آیا زنان باردار باید واکسن کرونا تزریق کنند

مطالعه انجام شده در آمریکا نشان می دهد: تزریق واکسن کووید-۱۹ در دوران بارداری با عوارض زایمان مرتبط نیست.

به گزارش ایسنا، مطالعه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (cdc) نشان داد: واکسیناسیون کووید-۱۹ در دوران بارداری با زایمان زودرس یا تولد نوزاد با وزن پایین مرتبط نیست.

میزان زایمان زودرس در میان بیش از ۱۰ هزار زن بارداری که حداقل یک دُز واکسن کووید-۱۹ دریافت کرده بودند ۴.۹ درصد و هفت درصد در میان ۳۶ هزار نفری بوده که واکسینه نشده بودند. این تفاوت از نظر آماری معنی دار تلقی نمی‌شود.

علاوه بر این، محققان دریافتند: واکسیناسیون کووید-۱۹ خطر تولد نوزادی را که وزن آن کمتر از حد معمول باشد، افزایش نمی‌ دهد.

نتایج بدست آمده در این مطالعه تأیید کننده توصیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده در مورد ایمنی واکسیناسیون کووید-۱۹ در دوران بارداری است.

محققان با اشاره به اینکه زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹ بیشتر با خطر بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه مواجه هستند، اظهار داشتند: شواهد فزاینده‌ای در مورد مزایای واکسیناسیون کووید-۱۹ در دوران بارداری از جمله شناسایی آنتی‌بادی‌ها در خون بند ناف وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، زنان شرکت‌کننده در این مطالعه بین ماه‌های مه و اکتبر ۲۰۲۰ و پیش از در دسترس بودن واکسن باردار شده بودند. تقریبا همه افرادی که واکسینه شده بودند در سه ماهه دوم یا سوم بارداری واکسن دریافت کرده بودند. حدود ۹۶ درصد از آنها حداقل یک دُز از واکسن فایزر یا مدرنا و مابقی زنان واکسن تک دُزی جانسون و جانسون دریافت کرده بودند.

انتهای پیام

 

منبع: ایسنا - اجتماعی

لینک کوتاه http://www.honaremana.ir/news/151243