ضرغامی مطرح کرد :

نیاز به بسته های متنوع گردشگری داریم / نباید با یک تعطیلی همه به شمال سفر کنند

نیاز به بسته های متنوع گردشگری داریم / نباید با یک تعطیلی همه به شمال سفر کنند
نشست اصناف و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی استان‌های مختلف در شیراز برگزار شد و در این نشست وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به شکل ویدئو کنفرانس حضور داشت.

به گزارش پایگاه خبری هنر مانا، ضرغامی در نشست خود با اصناف گردشگری ابتدا با مردم صحبت کردند و به بخش خصوصی تاکید کرد تا برنامه سفر ارزان را برای اقشار کم درآمد، طراحی کند. سفر و شادی حق همه مردم است، نه یک گروه خاص.

او افزود: «مردم ما با همه دنیا متفاوت هستند. شما خط مقدم معرفی این ملت، فرهنگ و میراث ناملموس و ملموسی که فوق‌العاده ارزشمند است، هستید. رتبه و جایگاه ما در این خصوص در دنیا مشخص است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: «من روی کمک بخش خصوصی در مشورت‌دهی و اجرای طرح‌های مهم حساب کرده‌ام، به یاری خدا و به کمک شما (اصناف) زیر میز موانع و مشکلات میزنیم. هر کسی گردشگری را قطب‌بندی کند خیانت کرده، سفرهای زیارتی در کنار سفرهای سیاحتی، حق مسلم مردم ایران است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه شوق زندگی و امید برای مردم در سفر، اوج می‌گیرد، تصریح کرد: «یکی از راه‌های برون‌رفت از بحران‌ها و رفع موانع، وحدت و همدلی است، همه اصناف، تشکل‌ها و انجمن‌ها باید همدل و یک صدا شوند.»

شادی، گردشگری، اوقات فراغت و تفریحات نیاز جدی روح و روان ملت شریف ایران است

او تصریح کرد: «این مزیت‌های نسبی با هم آمیخته شده و هر کس که بخواهد این آمیختگی را جدا و قطب‌بندی کند به این ملت خیانت کرده است. ما این اشتباهات را داشتیم، درک و فهم درستی در این خصوص نشد. عده‌ای کاسب کار آمدند و از این شرایط کاسبی کردند و گفتند این‌ها یک مجموعه هستند و آن‌ها یک مجموعه دیگر، دینی‌ها و زیارتی‌ها یک مجموعه هستند و غیر دینی‌ها یک مجموعه دیگر. من جلسات فراوانی در خصوص شادی، گردشگری و اوقات فراغت و تفریحات مردم گذاشتم، به نظر من همه این موارد، نیاز جدی روح و روان ملت شریف ایران است.»

مهندس ضرغامی افزود: «بعضی‌ها این موارد را به عنوان وظیفه شرعی فکر می‌کنند که ارزشی است و باید از مردم بگیرند و در این خصوص نیز ندانسته طی سال‌ها تلاش کردند و البته دشمن هم کمک کرد. دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص تفریح و سفر خیلی صریح و شفاف است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: «بعضی از نمایندگان مجلس بعد از این صحبت‌های من پیش من آمدند و گفتند واقعا نگاه مقام معظم رهبری نسبت به این مقوله اینگونه است و من گفتم خیلی بیشتر از این‌هاست.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «مقام معظم رهبری به من فرمودند که شما در شروع کار خود حتما باید جایگاه این دو بزرگوار را در شیراز به عنوان یک قطب زیارتی محقق کنید. در واقع من برداشتم این بود که از نظر ایشان آن طور که شایسته است این قطب زیارتی میان مردم خوب کشورمان جا نیفتاده است. برنامه‌ریزی خاصی انجام گرفت و من لازم می‌دانم از همه عزیزانی که در استان فارس برای تحقق این موضوع کمک کردند، به ویژه دوستان عزیزی که در صدا و سیما بودند و هستند و الان در معرفی این قطب زیارتی با انواع و اقسام برنامه‌های متنوع نقش ویژه داشتند. فکر می‌کنم تا حد زیادی فرمایشات ایشان محقق شده است.»

او اظهار کرد: «تفکرات شهید مطهری کاملا مشخص است. من قبل از کرونا در رونمایی کتاب اخیر ایشان که از مجموعه سخنرانی‌هایش تحت عنوان "اسلام و مسئله ملیت" تدوین شده بود و پنج سخنرانی شهید مطهری و بعضی دست نوشته‌های او ذکر شده بود، شرکت کردم، چون خانواده شهید مطهری خیلی به من لطف دارند و از من خواستند در مراسم رونمایی این کتاب صحبت کنم. من آن‌جا صحبت مفصلی کردم ،حتی اگر لازم بشود می‌توانیم نوار آن را تهیه کنیم و به عنوان سند چون مربوط به این مقوله‌هاست در اختیار شما قرار دهیم تا از آن استفاده کنید.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عنوان کرد: «شهید مطهری خیلی صریح صحبت کرده و گفته ایران خیلی مهم است. مطهری وقتی توضیح می‌دهد که لشکر اسلام آمد و ایران را فتح کرد، بعضی‌ها خیال می‌کنند که لشکر اسلام عِده و عُده‌اش زیاد بود، جنگاوریش بهتر از ایرانیان و حتی ایمانشان قوی‌تر بود اما شهید مطهری می‌گوید هیچ‌کدام از این‌ها نیست.»

او ادامه داد: «ایران نیمی از دنیا در اختیارش بود و امپراطوری بلا‌منازع بود و در همه این موارد از لشگر اسلام سربود. البته در بعد ایمان شهید مطهری می‌گوید صرف ایمان کافی نیست وگرنه قیام اباعبدلله و ۷۲ تن که به لحاظ ایمان در طول تاریخ نمونه ندارد، ولی خوب بر حسب ظاهر از لشکر چند ده‌هزار نفر شکست خوردند. شهید مطهری می‌گوید هیچ کدام نبود، هم ایرانیان جنگاور بودند و هم قدرتمند و هم تعدادشان خیلی بود، تمام لشگر اسلام در هفت جنگ، ۵۰ هزار نفر نبود. شهید مطهری می‌گوید اگر فقط در یک جبهه ایرانیان راه را باز می‌کردند، لشگریان اسلام می‌‌آمدند داخل راه را می‌بستند و حمله می‌کردند و پیروز می‌شدند اما چرا لشکر اسلام پیروز شد چون خود ایرانیان می‌خواستند، خود ما، پدران ما و نیاکان ما. این افتخار بزرگی برای نیاکان ما در آن سال‌هاست که با تمام وجود اسلام را پذیرفتند، تمکین کردند و راه را باز کردند و اسلام را پذیرفتند.»

او ادامه داد: «البته شهید مطهری یک دلیل را آن می‌داند که جامعه طبقاتی، ملت ایران را بیچاره کرده بود و جامعه، طبقاتی شده بود از یک طبقه به طبقه دیگر. به طوری‌که یک طبقه نظامی‌ها، یک طبقه پیشه‌وران و یک طبقه روحانیون بودند، بعد مردم شنیدند یک دینی آمده که به زیر میز طبقات زده و آن دین اسلام است. گفتند پیامبرش کسی هست وقتی وارد مسجد می‌شوی نمیدونی کدام هست زیرا همه دورهم نشستند و پیامبر معلوم نیست کدام است. ایرانیان عاشق این رفتار بودند لذا آغوش برای اسلام بازکردند.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «چه کسی می‌آید بگوید این‌ها یک جریان هستند و آن‌ها یک جریان دیگر و آن‌ها را مقابل هم قرار می‌دهند. این کارها شده ما باید بهم بزنیم.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ضمن تسلیت شهادت سید ساجدین امام زین العابدین (ع) افزود: «غبطه می‌خورم به حضور شما عزیزان که در کنار مضجع شریف اﺣﻤﺪ ﺑـﻦ ﻣﻮﺳـی (ع) و ﻣﺤﻤـﺪﺑﻦ ﻣﻮسی (ع) دو استوانه بزرگ تاریخ اسلام و تشیع هستید. مردم خوب استان فارس و شیراز توفیق این مجاورت را داشتند و دارند.»

شاه‌چراغ شیراز بعد از مشهد و قم جایگاه سوم زیارتی کشور است

او افزود: «امروز مردم خوب ما می‌دانند که بعد از مشهد و قم، شاه‌چراغ شیراز جایگاه سوم زیارتی کشور است و بسیاری از مردم که به این استان سفر می‌کنند هم انگیزه زیارتی برای مضجع شریف این دو بزرگوار دارند و هم تاریخ شنیدنی آن. در کنار تمام این موارد این استان سایر جاذبه‌های گردشگری را در همه ابعاد دارد.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «استان فارس یک استان استثنایی است، ما این‌جا تعارف نداریم، خودمان و همکاران عزیزمان هستیم. ویژگی‌هایی را که برای این استان در ذهنم هست، فوق‌العاده متنوع است. ظرفیت‌های گردشگری و استفاده از مزیت‌های نسبی که این استان دارد خیلی بیشتر از آن چیزی بوده که الان است. یکی از بحث‌هایی که انشالله با کمک شما باید در مجلس جلو ببریم و من هم مقداری به آن ورود پیدا کردم. از آقایان روح الله نجابت و جعفر قادری برادران خوبم در مجلس شورای اسلامی تشکر می‌کنم که با این وزارتخانه همراه بودند و در این خصوص برنامه داشتند.»

در تصمیم‌گیری‌ها از نظرات تشکل‌ها استفاده می‌کنیم، بخش خصوصی برای ما محوریت دارد

او افزود: «پیشنهاد آقای رفیعی خوب است و من این پیشنهاد را قبول دارم در تصمیم‌گیری‌های خود حتما از نظرات تشکل‌ها استفاده می‌کنیم زیرا بخش خصوصی برای ما محوریت دارد. همچنین آن قانونی که یکسال مانده باید زودتر جمع و جور کنیم و اصلاحات انجام دهیم و به مجلس ارائه دهیم، سپس پیگیری کنیم. برنامه پنج ساله را نیز باید اصلاح کنیم، دو و سه لایحه عملیاتی داریم که باید جمع و جور کنیم و با کمک شما عملیاتی کنیم.»

در انجام کارها باید فوری موانع را بررسی و سپس رفع کنیم

مهندس ضرغامی بیان کرد: «در کارها باید فوری موانع را بررسی و سپس رفع کنیم. انشالله از هفته آینده برنامه‌های صبحانه کاری خود را از سر می‌گیرم. دیدار با سردار اشتری فرمانده محترم ناحا جزو اولین صبحانه‌ها خواهد بود تا با یکدیگر مشکلات را بررسی کنیم و ببینیم مشکلاتی که به ناجا بر می‌گردد چیست.»

دولت سیزدهم آمده است تا موانع را بردارد و راه را باز کند

او ادامه داد: «با کمک شما موانع را بر می‌داریم. این دولت آمده است تا موانع را بردارد و راه را باز کند و از پشت میز پا بشود و به میدان برود زیرا مشکلات باید در میدان حل شود.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خطاب به انجمن‌های صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی سراسر کشور گفت: «دو توصیه و درخواست دارم، یکی بسته‌های متنوع گردشگری و دیگری گردشگری ارزان قیمت است که شما باید در این خصوص کمک کنید. البته الان کرونا است و اوضاع متفاوت است.»

برای گردشگری سلامت، دریایی، کشاورزی، تاریخی، ماجراجویانه،‌ کوهستان و کویر به شکل مستقل برنامه‌ریزی می‌کنم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: «اگر برنامه‌ریزی خوبی انجام شود بخش عظیمی از گردشگری و اهداف ما از این بخش تأمین می‌شود، طبیعت‌گردی، مکان‌های تاریخی مزیت نسبی ما هستند. من برای گردشگری سلامت، دریایی، کشاورزی، تاریخی، ماجراجویانه،‌ کوهستان، کویر و... به شکل مستقل برنامه‌ریزی می‌کنم و پروژه محور به سمت جلو پیش می‌روم. نقطه قوت من که دارم از آن استفاده می‌کنم، بدنه ارزشمندی است که در این حوزه و در بخش‌خصوصی وجود دارد که مرتب به آن اشاره می‌شود و من با این اتکا جلو می‌روم.»

اطلاع‌رسانی در خصوص ظرفیت‌های گردشگری با من است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «بسته‌های متنوع گردشگری نیاز داریم تا با یک تعطیلی همه به سمت شمال نروند و جاده‌ها بسته شود، مگر فقط شمال ظرفیت گردشگری ماست، همه جای کشور ظرفیت گردشگری دارد البته یک مقدار در این خصوص کار نجام شده اما اصلا کافی نیست. باید مردم را آگاه و اطلاع‌رسانی کنیم، اطلاع رسانی با من است. یکی از مزیت‌های نسبی من وقتی آمدم به این حوزه سابقه‌ام در اطلاع‌رسانی است.»

او ادامه داد: «در حوزه رسانه بچه‌های تلویزیون و رسانه قول دادند، هرکاری بتوانند برای من انجام می‌دهند. من این کار را شروع کردم شما باید کمک کنید و بسته‌ها را به من ارائه دهید.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «قول می‌دهم زیرنویس‌های تلویزیون در خدمت این کار بیاید و مرتب به مردم بگوید کجا بروند، این کارماست. فکر نکنید که این زیرنویس‌ها اگهی بازرگانی می‌شود و باید پول بدهید. کاری می‌کنم که این اتفاقات نیفتد. همین استان فارس اقای سهرابی به منزله اینکه من از طرف آقای عسگری به او بگویم، تلقی می‌کند و این کار را در استان فارس برای معرفی جاذبه‌های گردشگری عملیاتی می‌کند.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: «بسته‌های گردشگری را عملیاتی کنیم وگرنه غافل‌گیر می‌شویم همه می‌روند شمال و جاده‌ها بسته می‌شود. چرا باید بقیه جاها خالی بماند.»

او تأکید کرد: «نکته آخر این است که باید بر روی گردشگری ارزان فکر کنید، گردشگری حق همه مردم هست، گردشگری لاکچری نیست و متعلق به همه است و من به بعضی اقایان گفتم که علما ما فرهنگشان این بوده از یک نقطه دنیا می‌رفتند به یک نقطه دیگر و هزاران کیلومتر را طی می‌کردند تا در محضر یک یک استاد باشند و بیاموزند و دوباره بر می‌گشتند.»

امامزاده‌ها جزو ظرفیت گردشگری کشورمان است و برنامه جدی برای آن داریم

او ادامه داد: « ما نسل قدیم هر وقت می‌خواستیم به تفریح برویم و هوای خوبی بخوریم به امامزاده داوود می‌رفیتیم، در واقع یکی از جاهای دیدنی و خوش آب و هوای تهران است. شهادت آن شخصیت برجسته داستان مفصلی دارد. امامزاده‌ها هر وقت تحت فشار بودند می‌آمدند و به سمت طبرستان می‌رفتند، حکومت‌های علویان جنگ می‌کردند و شهید می‌شدند یا به مرگ طبیعی از دنیا می‌رفتند که در کوه و دشت از آثار این امامزاده‌ها زیاد است. البته با برادر عزیزم آقای دکتر خاموشی رئیس سازمان اوقاف در این خصوص بحث کردم. انشالله یک برنامه جدی در خصوص امامزاده‌ها داریم زیرا این اماکن جزو ظرفیت‌های گردشگری‌مان بوده، گردشگری یک بعد آن زیارت است که همه ابعاد دیگر در کنار آن شکل گرفته است.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «گردشگری زیارتی‌مان مهم است در حقیقت یکی از مزیت‌های نسبی‌مان گردشگری زیارتی است. یعنی این مملکت اگر دست چینی‌ها و روس‌ها بود، آن‌ها اگر می‌خواستند در خصوص گردشگری تصمیم بگیرند همین موضوع را اولویت اصلی قرار می‌دادند زیرا گردشگری بر این اساس است، هم گردشگری داخلی و هم خارجی.»

برای تمام ایرانیان خارج از کشور طرح‌های مختلفی داریم

مهندس ضرغامی بیان کرد: «طرح‌هایی را برای تمام ایرانیان خارج از کشور که دلشان برای ایران می‌تپد خواهیم داشت و باید در این خصوص کارهای زیادی انجام شود. آن‌ها برای حفظ تاریخ و فرهنگ کشورمان بانی هستند و می‌خواهند کمک کنند اما مسیرها را نمی‌دانند، انشالله با کمک شما انجام این کارها را محقق می‌کنیم.»

تشکیلات وزارتخانه مهم، خوب و پرقدرت است و باید میان بخش‌های مختلف وحدت ایجاد شود

او ادامه داد: « تشکیلات خود وزارتخانه مهم، خوب و پرقدرت است. کارشناسان، نخبگان و مدیران باسابقه دارد که کارشان را دارند، انجام می‌دهند. اما انچه من تشخیص دادم این است که این حوزه نخبگان، کارشناسان، بخش خصوصی، سازمان‌های مردم نهاد وتشکل‌های مختلف و متنوع دارد که در برخی جاها با یکدیگر اختلاف دارند، ما باید تلاش کنیم این اختلافات کنار گذاشته شود تا کاملا در این بدنه ارزشمند وحدت ایجاد شود، همه با هم هستیم و بازی برد- برد برای همه فعالان این حوزه است.»

خدمات و سرویس‌دهی و شوق زندگی هر جا که مضجع شریف امامزاده قرار دارد به خوبی شکل گرفته است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: «نتیجه‌ای که گرفتم این است. شما امامزاده‌ها و مکان‌های زیارتی ما را ببینید، در همه جای کشور هر جا مضجع شریف امامزاده هست در آن‌جا خدمات و سرویس‌دهی‌ها خوب شکل گرفته است زیرا بازار، خدمات، شوق زندگی در کنار نگاه دینی و زیارتی بوده است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «با تمام ظرفیت‌ها دارم آشنا می‌شوم. در این چند روز جلساتم با این مجموعه‌ها بوده است. یک هفته سرکار آمده‌ام اما تعداد جلساتم زیاد بوده، امروز با محسن حاجی‌سعید رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارگری راهنمایان گردشگری سراسر کشور جلسه داشتم، او جوان علاقه‌مند و با انگیزه است. حوزه راهنماهای گردشگری، حوزه وسیعی است و چندین هزار نفر در این بخش کار می‌کنند. ما با تمام این بخش‌ها کار داریم زیرا در همه حوزه‌ها ظرفیت داریم.»

مهندس ضرغامی تصریح کرد: «در حال انجام فعالیت‌ها هستیم که انشالله اگر واکسن‌ها زده شد و زمینه ایمنی مردم بیشتر فراهم شد، گردشگری را شدت ببخشیم و پرگاز به سمت جلو پیش برویم تا بتوانیم از این وضعیت، گردشگری را نجات دهیم. اقدامات لازم در حال انجام است. من حتی نگران این هستم به فضل الهی وقتی کرونا ریشه‌کن بشود در کشور سونامی عظیم گردشگری ایجاد شود. اصل ان خیلی لذت‌بخش است و آرزوی ماست که این ویروس هر چه سریعتر برود و مردم بتوانند به دنبال تفریح و سفر بروند.»

در خواست مهندس ضرغامی از مردم برای سفر نرفتن و در خانه ماندن در ایام شیوع کرونا

او ادامه داد: «من به عنوان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از مردم تقاضا می‌کنم سفر نروند، توصیه می‌کنم مردم در خانه بمانند. باید زود این ویروس را مدیریت و کنترل کنیم تا این بیماری جمع شود. آرزو می‌کنم به سرعت این موضوع رفع بشود و سونامی ایجاد شود. ما باید آمادگی داشته باشیم زیرا شرایط تغییر می‌کند. سرمایه‌هایی که شما گذاشتید، هدر نمی‌رود و با سرعت جایگزین می‌شود.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بیان کرد: «در مجلس شورای اسلامی چون جلسات کمیسیون و برخی از جلسات تخصصی فراکسیون زیاد بود، من فقط با سه استان توانستم با مجمع استانی‌شان جلسه داشته باشم که یکی از آن‌ها فارس بود. در آن جلسه از نظرات آقایان قادری و نجابت استفاده کردم، آن‌ها صحبت‌های خوبی کردند و وظیفه‌ خود را نسبت به گردشگری به خوبی انجام دادند و هم وظیفه نمایندگی‌شان که برای استان دارند به خوبی اجرا کردند.»

مهندس ضرغامی تاکید کرد: «من در مجلس هم اشاره کردم، همه شما خط مقدم هستید و جزو جریان‌های خط مقدم هستید برای بسیاری از مأموریت‌هایی که مردم دوست دارند به خوبی انجام شود. من خیلی کلمه نظام، حکومت و دولت را نمی‌خواهم ذکر کنم زیرا آن‌ها هم در جای خود اهمیت دارد.»

او گفت: «تشکر می‌کنم از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با رأی خوبی که دادند و همکاری‌هاییهایی که کردند، نشان دادند که این فکر را قبول دارند و اگر یک مسیر اشتباه بود، باید اصلاح شود زیرا همه مکمل هم هستند.»

در احادیث به سفر رفتن توصیه شده است

مهندس ضرغامی گفت: «در مبانی نظری که برای من جمع‌آوری می‌شود، احادیثی را پیدا کردیم که می‌گوید سفر کنید تا سلامت باشید. سفری که حتی تفریحی و نزهت باشد، برخی فکر می‌کنند این گشت زدن‌ها لهو و لعب است. به گشت و نزهت سفارش شده است. وظیفه ماست شرایط آن را فراهم کنیم تا مردم به سفر بروند. از همه تقاضا دارم بر روی بسته سفر فکر کنند.»

او افزود: «یک بخش گردشگری ما خارجی است، اولین صحبت را با وزیر امورخارجه کردم که او در نطق خود در مجلس به موضوع گردشگری و صحبت‌های با من در این خصوص اشاره کرد. در این خصوص برنامه‌هایی داریم.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «سازمان فرهنگ و ارتباطات و بسیاری از نهادهای دینی داریم که می‌توانند در بخش گردشگری کمک کنند. رایزن‌های فرهنگی ما باید خیلی بر روی این موضوع کار کنند. یکی از مأموریت‌های آن‌ها باید رونق توریسم باشد و کار آژانس‌ها را راه بیندازد وآژانس‌های گردشگری هم باید در همه جای دنیا دفتر بزنند.»

او افزود: «تصور من این هست که هرچیزی که دیدنی است موضوع گردشگری ماست و من این دایره را وسیع دیدم. انشالله با کمک شما این مفاهیم را راه می‌اندازیم و ظرفیت تمام دستگاه‌ها را پای کار می‌آوریم و باید بزنیم زیر میز موانع تا این حوزه را بالا بکشیم. ظرفیت آن را داریم و من بر روی مشورت و کمک شما حساب باز کردم. انشالله با کمک شما تحول اساسی که شان این حوزه و ملت ایران باشد بتوانیم محقق کنیم.»

ضرغامی در پایان از اینکه در دقایق شروع نشست با اصناف و تشکل‌های گردشگری حضور نداشت عذرخواهی کرد و گفت: «از اینکه توفیق پیدا کردم از راه دور خدمت همه باشم خوشحالم و آرزوی سلامتی دارم. از همه عزیزان که صحبت کردند تشکر می‌کنم. من از انتهای صحبت‌های آقای روح الله نجابت نماینده محترم مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی به این ویدئو کنفرانس وصل شدم و صحبت‌های آقای حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهان‌گردی ایران را هم کامل شنیدم. عذرخواهی می‌کنم از بقیه عزیزانی که نتوانستم صحبت‌های آن‌ها را بشنوم اما محورهای صحبت‌ها را همکارانم نوشتند و در اختیار من قرار دادند که انشالله استفاده لازم را می‌کنم و اقداماتی را که باید انجام دهم، انجام خواهم داد.»

 

منبع: خبرگزاری میراث آریا

لینک کوتاه http://www.honaremana.ir/news/100396
دیدگاه‌ها
در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.